Derfor skal du som bilforhandler bruge en ekstern selvanmelder

Ny serie sammenligner motorkørsel og poker

Dette indhold er sponsoreret

Som bilforhandler vil du sikkert gerne bruge tiden på det, du er allerbedst til, nemlig at sælge biler. I stedet kan du risikere at skulle bruge en masse tid på at værdifastsætte biler for at beregne deres registreringsafgift korrekt. Det kan være enormt uoverskueligt, risikofyldt og besværligt at sætte sig ind i de stigende komplicerede regler og retningslinjer på området. Byrden af administrativt arbejde vokser og ikke uden grund bakker flere og flere bilforhandlere ud af deres selvanmelderordning. Der er heldigvis hjælp at hente, hvis du som bilforhandler står i samme situation. I denne artikel kan du læse mere om fordelene ved at bruge en ekstern selvanmelder til værdifastsættelse bil

Mindre besvær

At sætte professionelle til at stå for at beregne og håndtere værdifastsættelserne og registreringsafgifterne har den store fordel, at det skaber langt mindre besvær for dig som bilforhandler. En ekstern selvanmelder er ekspert i korrekt afgiftsberegning og har helt styr på den gældende lovgivning. Det er ikke uden grund, at Dansk Motor Finans efterhånden er et kendt navn blandt bilforhandlere i Danmark. Firmaet hjælper nemlig mere end 650 bilforhandlere med at værdifastsætte køretøjer og er den største eksterne selvanmelder. Dansk motor Finans går i front, når det handler om gennemsigtighed, enkelthed og digitalisering inden for beregning og håndtering af registreringsafgifter. Samtidigt har de udviklet et lettilgængeligt onlinesystem, som gør dagligdagen lettere for jer, da alle i forretningen kan tilgå de forhåndsvurderede værdifastsættelse på bilerne i jeres arkiv. I systemet kan I alle oprette biler eller acceptere registreringsafgifter. Selvom Dansk Motor Finans står for alt arbejdet, modtager I selvfølgelig stadig den officielle kvittering for Dansk Motorregister. 

Mindre risiko 

Selvfølgelig kan du vælge selv at stå for værdifastsættelserne, men vælger du det, kan du måske være bekymret for, om du får lavet beregningerne korrekt og kan risikere at hæfte for en regulering af registreringsafgiften. Særligt hvis du har en forretning i vækst med et stigende antal biler, kan det føles som en helt uoverskueligt risiko at stå med. Hvis du vælger en ekstern selvanmelder som Dansk Motor Finans står du som bilforhandler slet ikke med nogen bekymringer om, om du får beregnet afgifterne på bilerne korrekt. Som ekstern selvanmelder tager Dansk Motor Finans risikoen på sig, og skulle den beregnede afgift være forkert, hæfter du ikke for det. Det gør Dansk Motor Finans. Firmaet har dog en så stor ekspertise og erfaring inden for området, at deres fejlmargin er minimal.