Derfor bør man lease biler til erhvervsbrug

Underhold dig selv med fede spil på bilferien

Når det kommer til investering i firmabiler, har man som virksomhed mulighed for både at stå stærkt økonomisk og samtidig tilbyde de medarbejdere, der hver dag tilbagelægger mange kilometer på vejene, de bedste forhold undervejs.

Måden, man gør det på, er ved at lease sine firmabiler, og hos Flexto har erhvervsdrivende mulighed for at flexlease nogle af markedets bedste og mest eksklusive biler til favorable priser.

Når køreglæde, komfort og kapital går op i en højere enhed

Når man flexleaser biler til erhverv, kan der være mange penge at spare i forhold til at købe samme biltype kontant på regulær vis. Dette skyldes blandet andet, at man ved leasing binder betydeligt mindre kapital i bilerne, hvorfor der frigives likviditet, der kan bruges til investeringer i andre af virksomhedens kerneområder.

Dertil kommer det, at man ved leasing undgår den høje registreringsafgift, som typisk ligger på 150%. Ved flexleasing kan man, alt efter bilens alder siden første indregistrering, slippe med en afgift på mellem 0,5% og 2% om måneden, svarende til en maksimal årlig afgift på 24%.

Det vil sige, at man har nogle andre midler og muligheder for at tilbyde sine medarbejdere kvalitetsbiler med fulde udstyrspakker og sikkerheden i top, uden at det koster virksomheden en formue.

For eksempel er erhvervsleasing af BMW særligt populær, da man for en fornuftig pris kan sikre sig en bil fra en producent, der er kendt for ikke at gå på kompromis – hverken med komfort, køreegenskaber, sikkerhed eller design.

Slutteligt giver flexleasing fleksibilitet til at skifte bilerne ud oftere. Det kan være en stor fordel, hvis medarbejdere ønsker noget andet at køre i. Men ikke mindst giver det en fordel ved udskiftning af medarbejdere, hvor man ikke hænger på den tidligere medarbejders bil på fuld afgift men kan komme hurtigere og lettere af med den. 

Hos Flexto giver man endda mulighed for at komme ud af leasingkontrakten før tid, hvilket giver en endnu højere fleksibilitet for leasingkunderne.

BMW har signalværdi 

Der er ingen tvivl om, at BMW er et af markedets mest dominerende bilmærker i firmabilssegmentet. Uanset hvilken model man flexleaser, er man med BMW sikret en bil, der får medarbejdernes lange arbejdsdage på vejene til at føles kortere.

Dette skyldes ikke kun bilernes kraftoverskud og overlegne køreegenskaber; det skyldes i særdeleshed også kabinens brugervenlighed, komfort og luksuriøse interiør.

Selv markedsfører BMW sine biler som The Ultimate Driving Machine, og overvejer man, hvor mange af deres modeller, der findes på de danske veje, så er der unægteligt noget om snakken.

Når man leaser en BMW til erhverv, gør man således ikke kun virksomhedens økonomi en tjeneste; man viser også sine medarbejdere, at man vil dem det bedste.