Corsa til under 100.000

Opel sender nu en Corsa Limited på gaden til 99.990 kr, som dermed bliver den billigste bil i sin klasse. Et helt reelt alternativ til minibilerne i prisklassen under 100.000 kr.

Hvis man synes at pengene rækker til en minibil, men man savner lidt albuerum – og knæplads ikke at forglemme – så er det værd at overveje en Corsa.

Opel har fjernet den tredje nakkestøtte på bagsædet, de opvarmede sidespejle og radioen for at presse udsalgsprisen lige under de magiske 100.000 kroner.

Med introduktionen af Limited version af Corsa med 65 hk benzinmotor,  blander Opel sig i kampen om kunderne til de billige minibiler. Men til Corsaens fordel tæller at den naturligt hører hjemme i det større såkaldte B segment.

Opel Corsa er en fem personers bil med 285 liter bagageplads – op til 1050 liter med bagsæderyglænet lagt ned – og en akselafstand, der er ni centimeter længere end den største af minibilerne. I praksis betyder det bedre plads til bagage og bedre plads til passagerer på bagsædet end samtlige biler i miniklassen.

Markedet er attraktivt, idet cirka hver tredje nye bil på det danske marked kommer fra gruppen under 100.000 kroner.