Chevrolet ny storsponsor for Manchester United

chevrolet ny bilsponsor for manchester unitedEn af verdens bedste og mest ombejlede fodboldklubber har fået ny bilsponsor. Det er Chevrolet, der netop har indgået samarbejde med Manchester United om at blive ny officiel bilsponsor for det engelske storhold.

Chevrolet har indgået en 5-årigsamarbejdsaftale med Manchester United og bliver dermed den populære klubs nye officielle bilsponsor.

Aftalen blev offentliggjort ved et nyligt afholdt festarrangement på Shanghai Science & Technology Museum i Kina med repræsentanter fra Chevrolet, Manchester United og andre særlig indbudte gæster.

”Manchester United har nogle af de mest passionerede fans inden for sportsverdenen. Chevrolet familien er stolte af det nye samarbejde med Manchester United, og vi er fast besluttet på at sætte disse fans i centrum for alt, hvad vi gør”, siger General Motors Global Marketing Direktør, Joel Ewanick.

Også hos den engelske fodboldklub er der tilfredshed med den nye aftale.

“På trods af vores meget forskellige brancher deler Chevrolet og Manchester United mange af de samme værdier. Ligesom vores klub, har Chevrolet en lang traditionsrig historie, og mærket har vokset sig til et globalt brand, der sælger biler i mere end 140 lande. Men frem for alt, så bestræber Chevrolet sig på at være den bedste på sit felt, og det glæder mig at byde Chevrolet velkommen som vores officielle bilsponsor,” siger David Gill, der er CEO for Manchester United.

Manchester United har mere end 659 millioner fans over hele verden, og med det nye engagement vil Chevrolet bringe disse fans endnu tættere på klubben. Samarbejdet med det amerikanske bilmærke er ikke tilfældigt. I USA er der en stigende interesse for både engelsk fodbold i almindelighed og Manchester United i særdeleshed og i klubben håber man at det nye samarbejde giver mulighed for at udvide fanskaren yderligere.

Chevrolet blev grundlagt i Detroit i 1911 og er i dag et af verdens største bilmærker med et årligt salg på mere end fire millioner biler i mere end 140 lande.

Manchester United er verdens mest populære fodboldklub med over 659 millioner fans og er netop, af Forbes Magazine, udnævnt som den mest værdifulde sportsklub i verden. Manchester United blev grundlagt i 1878 og har rekord med 19 engelske mesterskaber, 11 FA Cups, 3 Champions League, 1 pokalvindernes Cup, 1 FIFA verdensmesterskab for klubhold, 1 Intercontinental Cup og 4 League Cups.

Sir Alex Ferguson er klubbens manager og den mest succesfulde manager i britisk historie. Udenfor banen nyder klubben samme succes med et rekordstort resultat og det højeste driftsoverskud i fodboldens verden.