BMW M5 CMC

Hvis man hører til dem, der mener, at 507 hestekræfter ikke helt slår til i BMWs M5, så har Currency Motor Cars en biturbo og 300 ekstra hestekræfter klar. Den vilde tuning indebærer blandt andet at tidsrummet fra første tryk på gaspedalen og frem til at speedometeret viser 100 km/t er på under 4 sekeunder. Helt præcist tager det blot 3,7 sekunder og meget mindre kan de færreste vist bede om.

Da fartmonsteret først topper med hele 386 km/t er den såmænd verdens hurtigste limousine med et mulehår foran Brabus forvandlede Mercedes-modeller.

For alle der har prøvet at sidde i en almindelig BMW M5 og mærket den voldsomme accelleration, så står flere kræfter ikke just øverst på ønskesedlen. Men nogle kan bare ikke få det vildt nok og det er dem Currency Motor Cars henvender sig til.

Biturboenheden er udviklet af den ene af de to grundlæggere og det er lykkedes firmaet at presse hele 810 hestekræfter ud af V10-motoren.

Den anden partner i virksomheden, Judy Amic-Angelo, har stået for de indvendige forandringer. Der er brugt 100.000 dollars på at gøre kabinen endnu mere luksuriøs og man anvender blandt andet det fineste indfarvede krokodilleskind på både sæder, dørsider og rat.

Gearkassen er iøvrigt BMWs egen 7 trins SMG, som også findes i standard-udgaven af M5.

Produktionen bliver meget begrænset, eller eksklusiv om man vil, men blot 10 forventede eksemplarer til gaden. Prisen er 350.000 dollars, og det er naturligvis længe før det danske skattevæsen har lagt sin tyngende afgiftshånd på bilen.

Posted Under