Avis indtager Bornholm

Avis Biludlejning øger sit lokale fokus og etablerer franchisesamarbejde med Bilhuset Bornholm om at drive Avis udlejningsstationerne på den danske klippeø. Bornholms Biludlejning bliver fremover Avis franchise-stationer, og Avis Biludlejning forventer stor vækst i den fremtidige omsætning på Bornholm når et internationalt koncept forenes med særligt kendskab til det lokale marked.

Det verdensomspændende udlejningsselskab Avis Biludlejning vil fremover give endnu bedre service til beboere og turister i lokalområderne. Selskabet har netop indgået en samarbejdsaftale med Bilhuset Bornholm, der driver Bornholms Biludlejning, der fra 1. marts 2012 driver Avis udlejningsstationerne i Rønne og i lufthavnen som såkaldte franchise-stationer.

Med aftalen forventer Avis Biludlejning en stor vækst i omsætningen på øen, da de eksisterende udlejningsstationer smeltes sammen med en tidligere konkurrent, der har en særlig lokal forankring.

”Vi ser frem til samarbejdet med Bilhuset Bornholm, der i mange år har været en stærk lokal spiller på det bornholmske bilmarked. Med aftalen kommer Avis til at stå endnu stærkere på Bornholm, og vi tror derfor på, at vi fremadrettet kan blive markedsleder på øen hele året,” siger Philip Schack, Country Manager hos Avis Biludlejning i Danmark.

Hos Bilhuset Bornholm glæder man sig over den nye aftale med Avis.

”Avis Biludlejning er kendt i hele verden som en solid virksomhed, med et højt serviceniveau. Når man kombinerer det med vores indgående lokalkendskab, så får man det bedste fra to verdener. Med den nye aftale kan vi samtidig nå ud til endnu flere kunder, både de lokale bornholmere og de mange turister, der hvert år kommer til øen på ferie,” siger adm. direktør i Bilhuset Bornholm, Per Boesen.

Den nye aftale på Bornholm er en del af Avis’ satsning på sit franchise-koncept, hvor man vil opruste kraftigt i 2012. Målet er at være det udlejningsselskab med flest udlejnings-stationer i Danmark og at have mere end en tredjedel af markedet.

Avis Biludlejning drives i Danmark, Norge og Sverige gennem selskabet RAC Holding AS. I alt har virksomheden en bilflåde på ca. 16.000 biler, og i Danmark er Avis blandt de største selskaber inden for biludlejning med over 2.500 biler, 35 udlejningsstationer og 145 medarbejdere.