3 sjove betting-muligheder for bilentusiaster

Lease en bil og bliv godt kørende

Troede du, at betting og odds kun var for fodboldfans, golf-geaks og håndboldentusiaster? Så har du noget at lære i dette indlæg. Her giver vi dig nemlig de tre fedeste væddemål, som du kan oddse på inden for motorsporten, og som du helt sikkert vil elske, hvis du er til hurtige biler med høj funktionalitet.

Der findes mange bettingudbydere, som har meget mere end klassiske sportsgrene, som du kan oddse på, f.eks. oddsapps.dk. Hop på betting-bølgen med en af følgende årlige motorsportsbegivenheder.

Supercars – den store gyser

Vi starter i toppen af spændingskurven, når det australske superracerløb med de lækreste supercars løber af stablen hvert år. Her kan du oddse på, hvilken luksussuperbil, der klarer sig bedst i Touringcar-mesterskabet. Supercars Championship er det motorsportsløb, der trækker flest tilskuere til, så her er der virkelig lagt i ovnen til en rigtig gyser.

F1, Formel 1 – det klassiske

Det næste forslag, som vi har til dig, er Formel 1. Du kender helt sikkert Formel 1 som det helt klassiske motorsportsmesterskab og som den fornemmeste dreng i motorklassen. I 2020 kunne Formel 1 fejre sine 70 år, så der er udsigter til, at det kan blive et mangeårigt kærlighedsforhold, hvis du satser dine guldpenge her.

Nu ved du, at du faktisk kan oddse på, hvem der løber (eller rettere kører) med guldet i Formel 1. Du kan nemlig både vælge at gamble på den enkelte kører i ’F1 – Kørernes mesterskab’ og på de enkelte bilmærker, fx Ferrari, Mercedes, Aston Martin, eller Haas i ’F1 – Holdmesterskab’.

Årets bil – det praktiske

Der skal selvfølgelig også være plads til det mindre actionfyldte væddemål, som handler om hverdagspraktik og optimal funktionalitet i dit daglige transportmiddel. Derfor er vores sidste bud på et odds, som du vil kunne lide, Årets bil. Årets bil kåres hvert år af bilisternes interesseorganisation FDM. Her konkurrerer udvalgte bilmodeller om den fornemme hæderspris.

Du følger måske allerede med i den årlige kåring og ved, hvilken bil du synes skal vinde. Måske synes du, at fremtiden ligger i en hybrid eller i den elektrisk kørende bil. Hvorfor ikke oddse på, hvem der løber med prisen? Citroën, Opel eller Toyota.

Det eneste, som du skal gøre nu, er at finde en bookmaker, der udbyder en af ovenstående motorsportsbegivenheder. Derefter skal du oprette en profil, og så er du klar til at oddse.

Europæisk Speedway World Championship

Til sidste sniger der sig lige en joker ind inden for motorsport. Det foregår nemlig på to hjul, og altså ikke i bil, men er stadig ultraspændingsfyldt og værd at tage et kig på.

Du kan nemlig satse dine oddsmidler på Speedway World Championship. Her kan du spille på, hvilken kører, du tror, vil løbe med sejren i det europæiske Speedway-løb. Og spænding når toppunktet, når du følger din bettingchancer live direkte fra din odds-app.

Funfacts om betting

Vidste du, at der findes en række fjollede, fede og underholdende hverdagsting, som du kan oddse på? Hos mange store bettingudbydere, som i øvrigt også tilbyder betting via en app på din smartphone, kan du indgå væddemål om, hvad der bliver sagt i dronningens nytårårstale, hvem der vinder det næste Folketingsvalg eller Vild med Dans, eller sågar hvornår verden går under, og der bliver fundet liv på Mars.

Tilbage er blot at ønske dig rigtig god bettinglyst!