Hvilke biler har Lewis Hamilton stående i garagen?

Følgende artikel indeholder betalte links.

Ingen kan lide at tage arbejdet med hjem, måske lige med undtagelse af Lewis Hamilton. Racerkørere verden over har det nemlig med at fylde deres garager op med biler i den dyre klasse, og her er englænderen ingen undtagelse. Den femdobbelte verdensmester er den mest succesfulde racerkører fra hans generation, og regnes blandt mange som en af de bedste racerkørere nogensinde.

Lewis Hamiltons lukuriøse liv

Lewis Hamiltons succes på banen har gjort, at han den dag i dag kan leve et ret luksuriøst liv. Med en årsløn der ifølge Forbes Magazine lyder på mere end 400 millioner kroner om året, kan han da også tillade sig et par ting. Og man må sige at den 34-årige racerkører også forstår at bruge pengene, da han foruden hans bilsamling på mere end 100 millioner kroner, også råder over en yacht og tidligere også et privatfly, som han nu har solgt. Han vandt hans seneste VM-titel sidste år, og sigter således efter at vinde igen i år, hvor han igen må betegnes som storfavorit til at vinde. Han har allerede vundet 8 ud af 12 løb i år, og hvis han bare vinder fire løb mere, vil denne sæson være hans mest succesfulde sæson overhovedet i hans 13-årige lange karriere. Meget skal derfor gå galt, hvis englænderen ikke sidst på året skulle stå med VM-titlen for sjette gang i hans karriere. Kigger vi over mod bookmakerne, er han også favorit til at vinde, og gode odds på formel 1 kan findes igennem for eksempel online sports betting med Betfair.

Hamiltons private biler

Normalt er Hamilton at finde i en Formel 1 bil fra Mercedes på en bane med 320 km/t, men lad os se på hvilke biler englænderen kører i, når han ikke kører racerløb.

Lewis bestod køreprøven tilbage i 2002 og købte dengang en brugt Mini Cooper, der minder lidt om Mr. Beans berømte lille bil. Der gik dog ikke længe før han fik skiftet ud, og inden længe kørte han som 18-årig rundt i en Mercedes C 200. Herfra tog hans karriere virkelig fart, og englænderen vandt således mange løb i de efterfølgende år inden hans første VM-titel kom i hus i 2008. Hans næste bil var selvfølgelig en Ferrari. Helt nøjagtig en Ferrari 599 GTO, som han siden har solgt videre.

Den dag i dag, har han dog et lidt større udvalg. Han råder blandt andet over en meget sjælden Pagani Zonda 760LH, som han dog ikke bryder sig så meget om. Den skulle eftersigende være hans bil med den bedste lyd, men til gengæld også den værste manøvreringsevne. Den dyreste bil i hans samling er hans sjældne 1966 Shelby 427 Cobra, der er vurderet til lige omkring 34 millioner kroner mens hans hurtigste bil er hans Ferrari LaFerrari, der går fra 0-100 på 2,4 sekunder og har en topfart på 350 km/t. Derudover har racerkøreren selvfølgelig proppet garagen med de nyeste modeller fra Mercedes. Blandt andet ejer han som den eneste i verden en Mercedes-AMG Project One, der reelt ikke bliver solgt før næste år, og der vil der i øvrigt kun blive solgt 275 styks. 274 er det jo så, nu hvor Hamilton er i besiddelse af en af dem. Den har ligeledes en topfart på 350 km/t og koster tæt på 20 millioner kroner.

Det er ikke alle Formel 1 racerkørere, der har råd til det samme omfang af biler som Hamilton, men måske hans samling kan inspirere og om ikke andet kan det holde fast i drømmen om at eje en af bilerne i fremtiden.  

temasuperbiler